SPECIALS:

Vind Cara Bonita leuk op Facebook:  

Natuurlijke huidverzorging
Lees de special hierover!

Klanten Actie
Vaste klanten hebben voordeel door middel van een spaarkaart die gehanteerd wordt in de salon.

Schoonheidscadeaubon
In de salon is voor iedere gewenste behandeling en prijs een cadeaubon te verkrijgen.

    NUTTIGE LINKS:

MICRODERMABRASIE-EXPERT

Vanaf maandag 24 oktober 2011 mag ik mij Microdermabrasie-Expert noemen. Het felbegeerde certificaat heb ik gehaald tijdens de training in Velp bij Willem Bos.

  MicroDermabrasie Certificaat

Willem Bos is de autoriteit op het gebied van microdermabrasie, hij is zelfstandig ontwerper van diverse apparatuur voor schoonheidsspecialisten en weet als geen ander hoe deze werken.

Tevens geeft Willem trainingen aan dermatologen en Microdermabrasie-behandelingen aan bekende sterren van tv, waaronder Anita Witzier. Ik ben erg verheugd dit certificaat op zak te hebben, met name omdat niet veel schoonheidsspecialisten in Nederland deze uitgebreide training hebben gevolgd.

Tijdens deze opleiding heb ik onder andere geleerd om wallen onder de ogen te behandelen, kraaiepootjes af te vlakken, pigmentvlekjes lichter maken en andere kleine rimpeltjes weg te polijsten, tevens hals en decolleté behandelingen te geven.

De microdermabrasie kan als kuur worden gegeven van 3 of 6 keer in een tijdsbestek van ongeveer 3 maanden. Dit is mede afhankelijk van uw huid. Uw huid zal er enorm van opknappen. Maar een eenmalige behandeling ter opfrissing van de huid is ook geen probleem. U zult het resultaat gelijk bemerken.

Heeft u bijvoorbeeld last van kraaipootjes, of rimpeltjes boven de lippen, die u zou willen laten behandelen dan kan dit ook in een standaard behandeling tegen een meerprijs.