SPECIALS:

Vind Cara Bonita leuk op Facebook:  

Natuurlijke huidverzorging
Lees de special hierover!

Klanten Actie
Vaste klanten hebben voordeel door middel van een spaarkaart die gehanteerd wordt in de salon.

Schoonheidscadeaubon
In de salon is voor iedere gewenste behandeling en prijs een cadeaubon te verkrijgen.

    NUTTIGE LINKS:

CHI etherische oliën

Chi etherische oliën: geurende weldaad uit de natuur.

 Lavendel

Geniet van een voetenbad een rugmassage een gezicht of lichaamsbehandeling en laat U meevoeren in een wereld van geuren. In mijn salon werk ik o.a. met de 100% zuivere oliën van het merk Chi.

Aromatherapie schrijft de geneeskrachtige werking toe aan een groot aantal etherische oliën. Deze oliën werken bij lichamelijke en geestelijke klachten. Via de poriën dringen de oliën door in verschillende lagen van de huid en komen zo terecht in de bloedbaan. Ze verlaten het lichaam door de huid, urine of ontlasting.


Etherische oliën kunnen op diverse manieren worden gebruikt.

 • In een aromalampje, waarbij de geur van de olie door warmte vrijkomt
 • In bad, de essentiële olie wordt vermengd met een zogenaamde drager
 • (neutrale olie of zout)
 • In shampoos, crèmes
 • En uiteraard zeer geschikt bij een massage
 •  Chi Produkten

  Etherische oliën die een heilzame werking hebben op de huid zijn o.a. Kamille: Acne,allergie,brandwonden,gevoelige huid. Cipres: Cellulitis,vermindert transpiratie, rustgevend bij spanning en stress. Geranium: Eczeem, rijpere huid,depressie. Tea Tree: Insectenbeten, acne,brandwonden, schimmels.

  Effecten van een massage met etherische oliën: Het komt de geestelijke en lichamelijke gezondheid ten goede. Brengt de geest tot rust en laat het lichaam ontspannen. De doorbloeding van de huid wordt bevorderd waardoor de stofwisseling in de huid verbeterd. Dode huidcellen schilferen af en de huid vernieuwt zich. Doordat de bloedcirculatie op gang wordt gebracht verlaten afvalstoffen sneller het lichaam. Er zijn maar een paar oliën die onverdund op de huid gebruikt mogen worden en dat zijn lavendel en tea tree. Alle andere oliën moeten worden verdund met een basisolie, zout of anders. Bij twijfel, vraag om advies.