SPECIALS:

Vind Cara Bonita leuk op Facebook:  

Natuurlijke huidverzorging
Lees de special hierover!

Klanten Actie
Vaste klanten hebben voordeel door middel van een spaarkaart die gehanteerd wordt in de salon.

Schoonheidscadeaubon
In de salon is voor iedere gewenste behandeling en prijs een cadeaubon te verkrijgen.

    NUTTIGE LINKS:

DR. HAUSCHKA, uit de natuur, voor de mens.


Dr.Hauschka Cosmetica maakt sinds 1967 honderd procent natuurzuivere cosmetica.

Steeds meer mensen stappen over op zuivere en natuurlijke cosmetica. De huid staat tegenwoordig onder grote stress. Milieu verontreiniging, stress op het werk, diverse kuurtjes zonnebank enz. Al deze factoren zorgen voor een situatie, dat de huid behoorlijk onder druk staat. Door het gebruik van synthetische cosmetica wordt dit proces alleen nog maar versterkt en krijgt de huid de zoveelste onnatuurlijke prikkel te verwerken.

De cosmetica van Dr.Hauschka stimuleert het in balans komen van de huid, lichaam en geest. Voor de bereiding wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige oliën, minerale pigmenten, vetten, wassen en extracten uit geneeskrachtige planten. De grondstoffen die gebruikt worden in Dr.Hauschka Cosmetica zijn biologisch - dynamisch geteeld. De producten zijn vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden niet op dieren getest. Dr.Hauschka Cosmetica gaat op een menswaardige, verantwoorde en duurzame manier om met dieren, het milieu en de maatschappij.

Vandaar dat ik in mijn salon gekozen heb, voor de verzorgende producten van Dr. Hauschka. De producten zijn zeer zacht en worden door de meest gevoelige en snel allergisch reagerende huidtypen veelal goed verdragen.