SPECIALS:

Vind Cara Bonita leuk op Facebook:  

Natuurlijke huidverzorging
Lees de special hierover!

Klanten Actie
Vaste klanten hebben voordeel door middel van een spaarkaart die gehanteerd wordt in de salon.

Schoonheidscadeaubon
In de salon is voor iedere gewenste behandeling en prijs een cadeaubon te verkrijgen.

    NUTTIGE LINKS:

GREEN GLAMOUR


Wie denkt dat luxe en glamour niet samengaan met ‘groen’, heeft het mis.

Een glamourous uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij natuurlijke ingrediënten van farmaceutische kwaliteit: dat zijn de beloften van het Amerikaanse Mineralogie.

Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Het merk maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm “Deze voeden en verzorgen de huid, laten haar ademen en zijn goed verdraagbaar,zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Tevens de huid met acne, rosacea of allergieën kan de make-up goed verdragen. Mineralogie verstopt de porieen niet en zal U huid niet beschadigen of vroegtijdig doen verouderen wat nog wel eens het geval kan zijn bij de Klassieke make-up.

Met een SPF van 26 bieden ze maximale bescherming tegen de zon. Plantextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en gemicroniseerde zinkoxide en titaniumdioxide beschermen haar optimaal. Zo kan iedereen genieten van een stralende, vlekkeloze teint.

Met de make-up van Mineralogie bent u op alle gebied verzekerd van een goede bescherming, en tegen de zon en tegen schadelijke ingrediënten.